Avoimet päiväkodit

Avoimet päiväkodit tarjoavat avointa varhaiskasvatuspalvelua kotihoidossa oleville lapsille ja heidän perheilleen. Toiminnassa korostuvat yhdessäolo, kokemusten jakaminen, yhteiset leikkihetket sekä mahdollisuus keskustella kasvatuksesta, lapsen kehityksestä ja lapsiperheen arjesta.

Äänekosken perhekeskustoiminnan avoimet päiväkodit ovat lapsiperheiden omia kohtaamispaikkoja. Avoimien päiväkotien toiminnassa yhteistyötä tekevät Äänekosken kaupungin varhaiskasvatus, Äänekosken seurakunta ja neuvolan perheohjaus sekä muut toimijat tarpeen mukaan. Tervetuloa mukaan!

Avoin päiväkoti Äänekoski

Häränvirrantie 8, 44120 Äänekoski.                             Avoin päiväkoti on auki perheille perjantaisin klo 9-12.

Joka kuukauden viimeinen perjantai on PikkuAvoin, jolloin avoin päiväkoti on avoinna klo 12-14. Pihaan pääsee leikkimään jo ennen ovien aukaisuakin!

PikkuAvoimet, syksy 2018: 31.8., 28.9., 26.10. ja 30.11.

Perheiden käytössä on koko Häränvirrantie 8:n entiset päiväkodin tilat piha-alueineen ja leikkivälineineen.

Avoimessa päiväkodissa on erikokoisia leikkitiloja sekä monipuolisesti leikkivälineitä eri-ikäisille lapsille. Lisäksi tiloista löytyvät hyvin varusteltu keittiö ja wc:t lapsille (2kpl) ja aikuisille (1kpl) sekä hoitopöytä vauvanhoitoa varten.

Ohjelma

Keittiöstä löytyvät astiat perheiden ruokailua varten. Käytettävissä on jääkaappi/ pakastin, kahvin- ja vedenkeittimet sekä mikro omien eväiden lämmittämistä varten.

Avoimessa päiväkodissa on tarjolla aamupala, lukuun ottamatta PikkuAvoimia joka kuukauden viimeinen perjantai. Keittiö- ja wc-tilat ovat käytettävissä PikkuAvoimissakin.

Lastentarhanopettaja
Elina Lindholm: 0407089511
elina.lindholm(a)aanekoski.fi

Perhekeskuskoordinaattori
Elina Lämsä: 0400115190
elina.lamsa(a)aanekoski.fi

Päivähoitaja
Sirkka-Leena Perälä

Neuvolan perheohjaaja                                                                        Päivi Sikiö on tavattavissa avoimessa päiväkodissa kerran kuussa. Tarkemmat aikataulutiedot saat avoimen päiväkodin henkilökunnalta.

Avoin päiväkoti Suolahti

Harjusenkatu 15 (Alkulan päiväkodin pihatalo), 44200 Suolahti.                                                                         Avoin päiväkoti on auki perheille maanantaisin klo 9-12. 

Perheiden käytössä on Alkulan päiväkodin pihatalo piha-alueineen ja leikkivälineineen.

Pihatalosta löytyy mukavasti leikkitilaa sekä leikkivälineitä eri-ikäisille lapsille. Lisäksi tiloista löytyvät hyvin varusteltu keittiö, wc:t lapsille ja aikuisille sekä hoitopöytä vauvanhoitoa varten.

Keittiöstä löytyvät astiat perheiden ruokailua varten. Käytettävissä on jääkaappi/ pakastin, kahvin- ja vedenkeittimet, astianpesukone sekä mikro omien eväiden lämmittämistä varten.

Ohjelma

Avoimen päiväkodin toiminta Suolahdessa on Äänekosken kaupungin ja seurakunnan yhteistä varhaiskasvatuspalvelua perheille.

Perhekeskuskoordinaattori
Elina Lämsä: 0400115190
elina.lamsa(a)aanekoski.fi

Lastenohjaaja
Johanna Puurunen: 045 6366054
johanna.puurunen(a)evl.fi

Neuvolan perheohjaaja                                                                   Päivi Sikiö on tavattavissa avoimessa päiväkodissa. Tarkemmat aikataulutiedot saat avoimen päiväkodin henkilökunnalta.

 Äänekosken seurakunnan verkkosivut.