Avoin päiväkoti

Avoin päiväkoti tarjoaa avointa varhaiskasvatuspalvelua kotihoidossa oleville lapsille ja heidän perheilleen. Toiminnassa korostuvat yhdessäolo, kokemusten jakaminen, yhteiset leikkihetket sekä mahdollisuus keskustella kasvatuksesta, lapsen kehityksestä ja lapsiperheen arjesta.

Äänekosken perhekeskuksen avoin päiväkoti on lapsiperheen oma kohtaamispaikka. Avoimen päiväkodin toiminnassa yhteistyötä tekevät Äänekosken kaupungin varhaiskasvatus, perhepalvelut, Äänekosken seurakunta sekä muut toimijat tarpeen mukaan. Tervetuloa mukaan!

Avoimen päiväkodin 2024 syyskausi: 16.8.-20.12.2024
Kts. alustavaa ohjelmistoa

Olet lämpimästi tervetullut mukaan. Ohjelmassa leikkejä ja yhdessäoloa sisällä ja ulkona perhekeskuksen ohjaajien ohjaamana.

  • Voit tulla ilman ennakkoilmoittautumista
  • Muistathan voimassaolevat koronaohjeistukset
  • Ilmoittelemme avoimen ohjelmasta ja mahdollisista muutoksista Äänekosken perhekeskuksen Facebook-sivuilla, seuraa siis ilmoittelua! https://www.facebook.com/aanekoskenperhekeskustoiminta


Iloista ja turvallista yhdessäoloa, tervetuloa!

Avoin päiväkoti Äänekoski

Äänekosken perhekeskuksessa (Koulunmäenkatu 6A, kulku sisäpihalta, ovi A8). Avoin päiväkoti on auki perheille perjantaisin klo 9.30-11.30.

Avoimessa päiväkodissa on leikkitilaa sekä leikkivälineitä eri-ikäisille lapsille. Lisäksi tiloista löytyvät hyvin varusteltu keittiö ja wc:t sekä hoitopöytä vauvanhoitoa varten.

Keittiöstä löytyvät astiat perheiden ruokailua varten. Käytettävissä on jääkaappi, kahvin- ja vedenkeittimet sekä mikro omien eväiden lämmittämistä varten.

Avoimessa päiväkodissa on tarjolla aamupala, lukuun ottamatta Pomppulaa joka kuukauden viimeinen perjantai. Avoimen päiväkodin aamupalan vilja- ja leipätuotteet lahjoittaa Äänekosken Halpahalli.

Joka kuukauden viimeinen perjantai avoin päiväkoti on Perheliikuntakerho Pomppula klo 9.30-11. Liikuntakerhossa ohjaajana toimii avoimen päiväkodin väki tai vierailevien tähtien vetämänä on jotain tiettyä liikunnallista ohjelmaa. Paikkana on vaihdellen joku Äänekosken liikuntapaikka, seuraa ilmoittelua https://www.facebook.com/aanekoskenperhekeskustoiminta

Perhekeskuksen syyskauden 2024 ensimmäinen POMPPULA-päivä on 30.8.2024, ja jatkuu läpi kauden aina kuun viimeisinä perjantai-aamuina! Paikka ilmoitetaan myöhemmin. Muutokset ovat mahdollisia, seuraathan ilmoittelua!
Lue lisää Pomppulasta


Lastenohjaaja

Eija Kajakulma
eija.kajakulma@aanekoski.fi

Perhekeskuksen varhaisen tuen ohjaaja

Jaana Puumala, p. 040 842 2191
jaana.puumala@aanekoski.fi