Avoimet lapsiperheiden kohtaamispaikat

Avoimet kohtaamispaikat ovat lapsiperheiden olohuoneita. Niissä  korostuvat yhdessäolo, kokemusten jakaminen, yhteiset leikkihetket sekä mahdollisuus keskustella kasvatuksesta, lapsen kehityksestä ja lapsiperheen arjesta.

Kohtaamispaikoissa yhteistyötä tekevät mm. Äänekosken kaupungin varhaiskasvatus ja perhepalvelut, Äänekosken seurakunta sekä järjestötoimijat. Tervetuloa mukaan!

Syksyn 2019 kohtaamispaikat (lisätiedot alla):
- Vauva- ja taaperokerho
- Iskä-lapsi -illat
- Seurakunnan perhekerhot
- MLL:n perhekahvilat Äänekoskella ja Suolahdessa
- Kirkon Olkkari

Vauva- ja taaperokerho

Tiistaisin klo 13.30-15, 20.8. alkaen
Äänekosken seurakuntakeskus, kerhotilat

Vauvakahvila Toukkatupa ja seurakunnan Taaperokerho yhdistyivät. Uusi vauva- ja taaperokerho on yhteinen kokoontumispaikka kaikille vauva- ja taaperoperheille (0-2v.)

Toiminnan sisältöinä korostuvat vanhemmat ja lapsen vuorovaikutus, hyvinvointi, ilo ja leikki, kokemusten jakaminen sekä tuki ja ohjaus uudessa elämäntilanteessa. Toiminta on maksutonta, eikä vaadi ennakkoilmoittautumista.

Perheohjaaja
020 6322767

Lastenohjaaja
Riitta Valkeejärvi: 045 6578939

Iskä-lapsi -illat

Iskä-lapsi -illat ovat erityisesti isille ja lapsille suunnattuja avoimia kohtaamispaikkoja, mutta iltoihin ovat tietysti tervetulleita myös isoisät, sedät, enot tai kummisedät lasten kanssa. Illoissa korostuvat yhdessä tekeminen, positiivinen kasvatus ja vanhemmuus sekä mahdollisuus tutustua toisiin isiin.

Iskä-lapsi -illat toteutetaan yhteistyössä neuvolan perheohjauksen kanssa. Lisäksi toiminnassa voi olla mukana muitakin toimijoita tarpeen mukaan, kuten esim. oppilaitoksia, järjestötoimijoita, työpaja tai kirjasto.

Tervetuloa mukaan!

Syksyn 2019 iskä-lapsi -illat:

SÄBÄ

AIKA: keskiviikkona 25.9.2019 klo 17.30-19.30
PAIKKA: Konginkankaan koulun sali

Säbä-illassa Konginkankaalla liikutaan ja pallotellaan reikäpallon kanssa. Yhteisen lämmittelyn jälkeen laitetaan pelit pystyyn! Varaa mukaasi sisäpelikengät ja joustava vaatetus. Oman mailan ja pallon voi ottaa mukaan, mutta välineitä saa myös lainaksi.

Välinevarausten vuoksi ilmoittaudu etukäteen 20.9.2019 mennessä:
elina.lamsa@aanekoski.fi tai 0400115190 (puhelut, tekstiviestit tai whatsapp)

SEINÄKIIPEILY

AIKA: tiistaina 5.11.2019 klo 17.30-19.30
PAIKKA: Nuorisokeskus Spotti

Testaa, millainen hämähäkki olet! Isät ja lapset haastetaan mukaan seinäkiipeilemään. Ilmoittaudu mukaan etukäteen 1.11.2019 mennessä: elina.lamsa@aanekoski.fi tai 0400 115190 (puhelut, tekstiviestit tai whatsapp)

 

Seurakunnan perhekerhot

Perhekerhoissa lapset ja aikuiset toimivat yhdessä. Lapsen oma aikuinen on vastuussa lapsesta koko kerhon ajan. Perhekerhoissa on mahdollisuus yhdessäolemiseen, kokemusten jakamiseen, rentoutumiseen ja välillä yhdessä tekemiseen. Perhekerhoihin ei tarvitse ilmoittautua.

Seurakunnan perhekerhot toimivat myös alueidensa perhekeskuksina, joiden kautta on saatavilla ammattilaisten tarjoamaa vanhemmuuden tukea, neuvontaa ja ohjausta. Kysy rohkeasti lisää!

Lisätiedot

 

MLL perhekahvila Äänekoski

Perhekahvila kokoontuu tiistaisin klo 14.30-16.30 osoitteessa Häränvirrantie 8.

MLL:n kesäkahvila kokoontuu perhekahvilan tiloissa (Häränvirrantie 8) torstaisin 6.6-11.7.2019 klo 9.30 alkaen. Tervetuloa!

Perhekahvilan ohjelma on luettavissa yhdistyksen Facebook-sivuilta. Yhdistyksen tapahtumia voi seurata myös nettisivuiltamme.

MLL perhekahvila Suolahti

Perhekahvila kokoontuu perjantaisin klo 9-12 osoitteessa Riihijärvenkatu 2A (Suopunki).

Lisätietoja perhekahvilan ohjelmasta ja muista tapahtumista yhdistyksen Facebook-sivuilta.

Kirkon olkkari

Avoinna ma-to klo 11-14. Käyntiosoite Sammonkatu 2.

Seurakunnan kaikille avoin tapaamis- ja kahvittelupaikka.

Lisätiedot