Avoimet lapsiperheiden kohtaamispaikat

Avoimet kohtaamispaikat ovat lapsiperheiden olohuoneita.Niissä  korostuvat yhdessäolo, kokemustenjakaminen, yhteiset leikkihetket sekä mahdollisuus keskustella kasvatuksesta,lapsen kehityksestä ja lapsiperheen arjesta.

Kohtaamispaikoissa yhteistyötä tekevät mm. Äänekoskenkaupungin varhaiskasvatus ja perhepalvelut,Äänekosken seurakunta sekä järjestötoimijat. Tervetuloa mukaan!

Syksyn 2021 kohtaamispaikat (lisätiedot alla):

  • Vauva- ja taaperokerho (23.8. alkaen)
  • Iskä-lapsi -illat (8.9. täynnä! ja 11.11.)
  • Seurakunnan perhekerhot (viikosta 34 alkaen)
  • MLL:n perhekahvilat Äänekoskella ja Suolahdessa 
  • Kirkon Olkkari

Vauva- ja taaperokerho

AIKA: maanantaisin klo 13.30.-15.30, 23.8. alkaen
PAIKKA: Äänekosken seurakuntakeskus, kerhotilat

Vauva- ja taaperokerho on yhteinen kokoontumispaikka kaikille vauva- ja taaperoperheille (0-2v.). Toiminnan sisältöinä korostuvat vanhemman ja lapsen vuorovaikutus, hyvinvointi, ilo ja leikki, kokemusten jakaminen sekä tuki ja ohjaus uudessa elämäntilanteessa. Toiminta on maksutonta, eikä vaadi ennakkoilmoittautumista.

Lisätiedot:
Lastenohjaaja Riitta Valkeejärvi, p. 045 6578939

Iskä-lapsi -illat

Iskä-lapsi -illat ovat erityisesti isille ja lapsille suunnattuja avoimia kohtaamispaikkoja, mutta iltoihin ovat tietysti tervetulleita myös isoisät, sedät, enot tai kummisedät lasten kanssa. Illoissa korostuvat yhdessä tekeminen, positiivinen kasvatus ja vanhemmuus sekä mahdollisuus tutustua toisiin isiin.

Iskä-lapsi -illat toteutetaan yhteistyössä neuvolan perheohjauksen kanssa. Lisäksi toiminnassa voi olla mukana muitakin toimijoita tarpeen mukaan, kuten esim. oppilaitoksia, järjestötoimijoita, työpaja tai kirjasto. Tervetuloa mukaan!

KEILAUS

AIKA: keskiviikkona 8.9.2021 klo 17.30-19
PAIKKA: Pankkari Bowling (Vanha Vaasantie 462)

Ryhmä täynnä. Keväältä syksylle siirtynyt iskä-ilta. Mahdollisista vapautuvista paikoista tiedotamme erikseen. Seuraa ilmoittelua perhekeskuksen facebookissa!

SYÖMÄÄN!

AIKA: torstaina 11.11.2021 klo 17.30-19                            PAIKKA: Suolahden seurakuntatalo, Pajatie 9 Suolahti

Isänpäivän alla kokoonnutaan yhteen, valmistetaan herkullinen iltapala ja syödään se! Ilmoittaudu 8.11. mennessä.

Ilmoittautumiset iltoihin:                                                              Perhekeskuksen perheohjaaja, p. 0206322767      Äänekosken seurakunnan lapsityön työalasihteeri Kirsi Hintikka, p. 045 6575508

Seurakunnan perhekerhot

Perhekerhoissa lapset ja aikuiset toimivat yhdessä. Lapsen oma aikuinen on vastuussa lapsesta koko kerhon ajan. Perhekerhoissa on mahdollisuus yhdessäolemiseen, kokemusten jakamiseen, rentoutumiseen ja välillä yhdessä tekemiseen. Perhekerhoihin ei tarvitse ilmoittautua.

Seurakunnan perhekerhot toimivat myös alueidensa perhekeskuksina, joiden kautta on saatavilla ammattilaisten tarjoamaa vanhemmuuden tukea, neuvontaa ja ohjausta. Kysy rohkeasti lisää!

MLL perhekahvila Äänekoski

Perhekahvila kokoontuu torstaisin klo 9.30-11.30  Äänekosken perhekeskuksessa (Koulunmäenkatu 6A, kulku sisäpihalta, ovi A8)

Perhekahvilan ohjelma on luettavissa yhdistyksen Facebook-sivuilta. Yhdistyksen tapahtumia voi seurata myös nettisivuiltamme.

MLL perhekahvila Suolahti

Perhekahvila kokoontuu perjantaisin klo 9-12 osoitteessa Riihijärvenkatu 2A (Suopunki).

Lisätietoja perhekahvilan ohjelmasta ja muista tapahtumista yhdistyksen Facebook-sivuilta.

Kirkon olkkari

Avoinna ma-to klo 11-14. Käyntiosoite Sammonkatu 2.

Seurakunnan kaikille avoin tapaamis- ja kahvittelupaikka.

Lisätiedot