Avoimet lapsiperheiden kohtaamispaikat

Avoimet kohtaamispaikat ovat lapsiperheiden olohuoneita. Niissä  korostuvat yhdessäolo, kokemusten jakaminen, yhteiset leikkihetket sekä mahdollisuus keskustella kasvatuksesta, lapsen kehityksestä ja lapsiperheen arjesta.

Kohtaamispaikoissa yhteistyötä tekevät mm. Äänekosken kaupungin varhaiskasvatus ja perhepalvelut, Äänekosken seurakunta sekä järjestötoimijat. Tervetuloa mukaan!

Syksyn 2020 kohtaamispaikat (lisätiedot alla):

  • Vauva- ja taaperokerho (17.8. alkaen)
  • Iskä-lapsi -illat (17.9. ja 5.11.)
  • Seurakunnan perhekerhot (viikosta 34 alkaen)
  • MLL:n perhekahvilat Äänekoskella ja Suolahdessa (viikosta 34 alkaen)
  • Kirkon Olkkari

Vauva- ja taaperokerho

AIKA: maanantaisin klo 13.30.-15.30, 17.8. alkaen
PAIKKA: Äänekosken seurakuntakeskus, kerhotilat

HUOMAATHAN uuden kokoontumisajan!

Vauva- ja taaperokerho on yhteinen kokoontumispaikka kaikille vauva- ja taaperoperheille (0-2v.). Toiminnan sisältöinä korostuvat vanhemman ja lapsen vuorovaikutus, hyvinvointi, ilo ja leikki, kokemusten jakaminen sekä tuki ja ohjaus uudessa elämäntilanteessa. Toiminta on maksutonta, eikä vaadi ennakkoilmoittautumista.

Lisätiedot:
Lastenohjaaja Riitta Valkeejärvi, p. 045 6578939
Perheohjaaja Jaana Puumala, p. 020 6322767

Iskä-lapsi -illat

Iskä-lapsi -illat ovat erityisesti isille ja lapsille suunnattuja avoimia kohtaamispaikkoja, mutta iltoihin ovat tietysti tervetulleita myös isoisät, sedät, enot tai kummisedät lasten kanssa. Illoissa korostuvat yhdessä tekeminen, positiivinen kasvatus ja vanhemmuus sekä mahdollisuus tutustua toisiin isiin.

Iskä-lapsi -illat toteutetaan yhteistyössä neuvolan perheohjauksen kanssa. Lisäksi toiminnassa voi olla mukana muitakin toimijoita tarpeen mukaan, kuten esim. oppilaitoksia, järjestötoimijoita, työpaja tai kirjasto. Tervetuloa mukaan!

PARKOUR

AIKA: torstaina 5.11.2020 klo 17.30-19
PAIKKA: Telinesali (Koulunmäki, yläkoulun sali)

Hypitään, kiivetään, temppuillaan mitä mielikuvituksellisemmilla tavoilla parkourin hengessä!

Ilmoittaudu mukaan viimeistään maanantaina 2.11.2020.

Ilmoittautumiset iltoihin:                                                                  Perhekeskuskoordinaattori Elina Lämsä, p. 0400115190      Äänekosken seurakunnan lapsityön työalasihteeri Kirsi Hintikka, p. 045 6575508

Viestillä, puhelimitse, tai whatsappilla :)

Seurakunnan perhekerhot

Perhekerhoissa lapset ja aikuiset toimivat yhdessä. Lapsen oma aikuinen on vastuussa lapsesta koko kerhon ajan. Perhekerhoissa on mahdollisuus yhdessäolemiseen, kokemusten jakamiseen, rentoutumiseen ja välillä yhdessä tekemiseen. Perhekerhoihin ei tarvitse ilmoittautua.

Seurakunnan perhekerhot toimivat myös alueidensa perhekeskuksina, joiden kautta on saatavilla ammattilaisten tarjoamaa vanhemmuuden tukea, neuvontaa ja ohjausta. Kysy rohkeasti lisää!

Seurakunnan perhekerhojen yhteydessä Suolahdessa, Konginkankaalla ja Sumiaisissa toimii myös perheliikuntakerho Pomppula! Olet tervetullut Pomppulaan, vaikka et muuten perhekerhoissa kävisikään.


Pomppulapäivät syksylle 2020

Lisätiedot

Suolahti, Kellosepän päiväkoti 

ma 16.11.  klo 9.30-10.30

Konginkangas, koulun sali 

ke 11.11.  klo 10-11
ke 9.12.   klo 10-11

Sumiainen, koulun sali 

ma 9.11.  klo 9-10
ma 7.12.  klo 9-10

MLL perhekahvila Äänekoski

Perhekahvila kokoontuu torstaisin klo 9.30-11.30  Äänekosken perhekeskuksessa (Koulunmäenkatu 6A, kulku sisäpihalta, ovi A8)

Perhekahvilan ohjelma on luettavissa yhdistyksen Facebook-sivuilta. Yhdistyksen tapahtumia voi seurata myös nettisivuiltamme.

MLL perhekahvila Suolahti

Perhekahvila kokoontuu perjantaisin klo 9-12 osoitteessa Riihijärvenkatu 2A (Suopunki).

Lisätietoja perhekahvilan ohjelmasta ja muista tapahtumista yhdistyksen Facebook-sivuilta.

Kirkon olkkari

Avoinna ma-to klo 11-14. Käyntiosoite Sammonkatu 2.

Seurakunnan kaikille avoin tapaamis- ja kahvittelupaikka.

Lisätiedot